Delfin Craft

Delfin Craft

Hogy maradj motivált a minecraftban

2021. szeptember 02. - Bendek

Elöször is azt kel figyelembe veni hogy ez egy sandbox játék, vagyis azt csinász játékon belül amit akarsz, szóval nem kell azt csinálni amit mások mondanak ahanem teljes mértékben csak azt amit élvezel  pl ha te aszt élvezed hogy acucaid felét túlélőben adoltad akar csináld azt mivel senki nem kötelez semire téged.

A minecraftban még a határtalan épités is jó de épités szempontjából nem érdemes mások épitményét lemásolni mivel nem lesz aban semi ami az ápitményhez kötne és pár hónap mulva az is elfelejted hogy létezet egyálttalán, inkább épics teljesen magadtol a magad ötleteid és a magad tudását felhasználva és ne hagyd hogy külső befojások érjenek téged.

Comand blockok egyszerüen!

Comand blockokot nem lehet a creativ inventoriból elérni hanem csak parancsal ez a parancs nem más mint ez :

/give @p minecraft:command_block 

ekor megkapjuk  magát a blockot, miután letetük és egy jobb klikel megnyotuk bele tudun irni különböző parancsokat.

EFFECKT PARANCSOK HASZNÁLATA:

Elöször azt kel beirni a blockba majd hogy effeckt majd ezütán azt a játékos nevet akire majd az effeckt rakódok rá, ezotán be kell irni  azt hogy minecraft: és ezután az effeckt nevét (régez ez egy szám volt pl a gyorsaság volt a 2. meg ijenek) utána be kel irnunk egy számot ami az efeckt idejét határoza meg majd, ha végtelen idejig tartó hatást akarunk elérni akror a makszimálos idő számot kel oda irni ami 1000000, ezötán még egy számot kel megadnunk ami az effeckt hatásfokát határoza meg.

TITLE

 A title pararancsot mután beirtuk a command blockba  utána bármit beirhatunk  pl lángos, ezek után ha aktiváljuk a blockot a szöveg meg fog jeleni a chetben.

Mik azok az egyparancsos modok?

Az egyparancsos modok ojan modok amejeket úgy tudunk használni hogy egy komandblockba beirunk egy parancsot majd aktiváljuk, ezeket a parancsokat, egyes oldalakrol ahol ilyenek vannak (it leszokták irni hogy ha bertuk a parancsot és aktiváltuk akor hogy lehet használni a modott) lehet kimásolni és berakni a comand blockba.

Viszont  ezeknél figyelni kel a verzióra mivel a minecraft akármelyik verziójában nem lehet ezakt használni hanem csak adot verziókban.

Az is lényeges hogy ezeknél nem teljesen az lesz mint egy letölthetö modnál, például ugy kel a berakot dolgokat craftolni hogy azokat egymésra dobáljuk, vagy a különleges páncálok is úgy fognak kinézni mint egy átlag páncél mivel ezek nem raknak hozá a játékhoz új textúrákat hanem a meglévöket használják fel.

 Itt van pár ilyen egyparancsos modos oldal mejeken belül meglelitek a parancsot:

- https://ijaminecraft.com/cmd/lucky_bl...

- https://mrgarretto.com/cmd/earthbending

- http://www.theredengineer.com/lego-mo...

- http://pastebin.com/wH6UyRZD

- https://ijaminecraft.com/cmd/more_arm...

- https://ijaminecraft.com/cmd/1.9_lase...

- http://www.theredengineer.com/op-armo...

- https://ijaminecraft.com/cmd/parkour_...

Buja barlangok és a warden

A  Minecraftban majd a következő frissítések valamelyikében Azália fákat majd lehet a világban találni ezek alatt majd hogy ha leásunk akkor buja barlangokra lelhetünk amikben axolotot is találhatunk meg fényszedert plusz mohát és spórákat szóró lila virágokat.

A warden egy olyan mob lesz mely majd a föld alatt lesz megtalálható plusz teljesen vak lesz vagyis a hallás alapján fog majd tájékozódni, ezért érdemes majd shiftelni a közelében, érdemes lesz majd távolról lőni rá mivel olyan erős lesz hogy még nhetheriben simán kinyírja a játékost.

Az élőhelyén találhatóak lesznek majd fekete színű gyertyák is, egy nagy repedésben lesz majd megtalálható a föld alatt.

Minecraft: hasznos tippek

- A játékunkban érdemes a beállításokban az irányítást testre szabni mivel ez késöbb megkönyitheti a játék fojamát számunkra.

- A látószöget ajnlot makszra húzni.

- A vas gólemeket lehet regenerálni vasrúdal ha jobb kikelsz rájuk.

- A lazuritot ki lehet szedni köcsákányal.

- A fényröségat a játékban huzd fel makszra így sokal többet látsz maj.

- Axolot és ragyogó tintahalat csak föld alatti tavakban jelenhet meg.

- Ha nhetherit felszerelésben vagy nem tutsz elégni a lávában iletve a nhetherit itemek nem tudnak elégni.

- Shift jobklikel anélkül hogy megnyitnád rá tutsz teni dolgokat blokokra ( például tölcsér,comand block, adagoló, kemence stb )

- A szelemek (ghastok) nem látják üvegen keresztül a játékost, ezért érdemes a nhetherben űvegböl épiteni bázist.

- A piglinekneknek ha kereskedni akarsz velük nem kel oda dobni az aranyat elég ha jobbklikelsz rájuk vele.

- mohát lehet találni hajóroncsokban és ha csont lisztel jobbklikelsz a mohablokra körűlöte szintén moha nő plusz azália fa, eböl virágzó is meg nem virágzó is nő.

- Az azáliát csontlisztel meg lehhet növeszteni hogy bokorbol egy érdekes alaku fa legyen mej alat gyökeres föld van.

 

 

süti beállítások módosítása