Delfin Craft

Delfin Craft

MINECRAFT 1.19 THE WILD UPDATE

2021. november 11. - Bendek

A minecraft 1.19-et azért hirdeték be az 1.18 elöt mivel az a caves and clives updatetot fejezi majd be.

Az 1.19-esverzióban bejön egy új féle mocyár biom ahol mangrover fék fognak nőni,ezeknek a fáknak a facsemetéje vízben és szárazon is elültethető lesz.

 A wardenröl is érkeztek új infók, a barlangjában most már egy ősi vár romjai is megtalálhatóak lesznek majd, illetve ha egy új ot megtalálható blok a sculk katalizátor kézelében meghal egy blok akkor az a körülöte lévő blokokat skulk mohává alakitja.

Szintén egy új blok a sculk ssriecer aminek higyha a közelében vagyunk és hangot adunk ki akor sikoltozni kezd és egy sötét pulzáló effect megy keresztül a barlangon, ha ezt sokszor megismételjük a legközelebi sculk mohábol előmászik a warden.

Újitás a warenen: szivdobogást halunk a közelben, ha közel kerülünk hozzá lehetönk akármijen csendben képes kiszagolni minket, a warden közelében egy új effectet a darknes effectet kapjuk meg.

Új dolog még a ládás csónak lesz. Amangrover fábol az öszes létező fablokot letudjuk mad craftolni,enek a fának a csemetéje nem a lombjábol fog kiesni hanem anak alján fog fügeni.

Bekerül ezenkivül a sárblo amit elő is álithatunk mi magunk hogyha egy vizesüvegel jobklikelünk sima földre,

a sárbolblokbol sártégla lesz elkészithető

Ezenkivül még bejönek a békák is amik ebihalként kezdik meg majd a fejlődést és vödörbe is felszethetőek lesznek. A kifejlet békának a szine atol fog fügeni hogy mijen biomban fejlődöt ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://delfincraft.blog.hu/api/trackback/id/tr6916752784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása