Delfin Craft

Delfin Craft

Mik azok az egyparancsos modok?

2021. augusztus 15. - Bendek

Az egyparancsos modok ojan modok amejeket úgy tudunk használni hogy egy komandblockba beirunk egy parancsot majd aktiváljuk, ezeket a parancsokat, egyes oldalakrol ahol ilyenek vannak (it leszokták irni hogy ha bertuk a parancsot és aktiváltuk akor hogy lehet használni a modott) lehet kimásolni és berakni a comand blockba.

Viszont  ezeknél figyelni kel a verzióra mivel a minecraft akármelyik verziójában nem lehet ezakt használni hanem csak adot verziókban.

Az is lényeges hogy ezeknél nem teljesen az lesz mint egy letölthetö modnál, például ugy kel a berakot dolgokat craftolni hogy azokat egymésra dobáljuk, vagy a különleges páncálok is úgy fognak kinézni mint egy átlag páncél mivel ezek nem raknak hozá a játékhoz új textúrákat hanem a meglévöket használják fel.

 Itt van pár ilyen egyparancsos modos oldal mejeken belül meglelitek a parancsot:

- https://ijaminecraft.com/cmd/lucky_bl...

- https://mrgarretto.com/cmd/earthbending

- http://www.theredengineer.com/lego-mo...

- http://pastebin.com/wH6UyRZD

- https://ijaminecraft.com/cmd/more_arm...

- https://ijaminecraft.com/cmd/1.9_lase...

- http://www.theredengineer.com/op-armo...

- https://ijaminecraft.com/cmd/parkour_...

A bejegyzés trackback címe:

https://delfincraft.blog.hu/api/trackback/id/tr6516661116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása